ECO BABY 5D GIRONA

Centre per l’embarassada

i el seu futur nadó

ECO BABY 5D GIRONA

Centre per l’embarassada i el seu futur nadó

ECO BABY 5D GIRONA

Som un centre pensat per l’embarassada i el seu futur nadó.

El nostre objectiu és oferir-vos la millor qualitat d’imatge del vostre nadó.

Sabem que és un moment molt emocionant i estem segurs que desitgeu compartir-ho amb els vostres familiars i amics que us acompanyen en aquest esdeveniment tan especial i important per els pares.

ALTA TECNOLOGIA I EQUIP HUMÀ EXPERIMENTAT

A l’ECO BABY 5D GIRONA volem que us emporteu un record inoblidable per això no escatimem en donar-vos les millors imatges en alta resolució gràcies a l’avançada tecnologia en ecografia 5D HD Live de General Electric.

El nostre equip humà es preocuparà de que tot surti a la perfecció, encara que tots sabem que la posició del nadó juga un paper molt important per a que es deixi veure, ell és el protagonista. Si aquest fos el cas, no hi ha problema, nosaltres us citarem per un altre dia sense cost addicional de la nova visita.

Al finalitzar la sessió, us emportareu un bonic record, la primera foto del vostre nadó personalitzada amb el text que vosaltres desitgeu i el vídeo complet de tota la sessió.

 

 

EL NOSTRE COMPROMÍS

ECO BABY 5D GIRONA té una premissa fonamental i és poder complir el nostre compromís. Sabem que és molt important aquest moment tant per a vosaltres com per a nosaltres, per això ens comprometem al fet que us sentiu com a casa. Us oferim totes les atencions que siguin possibles per a que la sessió sigui el més còmode i relaxant, i que pugueu gaudir del vostre nadó mitjançant la pantalla formant vincles més propers i sobretot veient que el seu creixement està sa.

Us emportareu tranquil·litat i felicitat!

Call Now Button
× Whatsapp