UN RECORD

PER A TOTA LA VIDA

Gaudiràs veient al teu nadó

en un ambient càlid i relaxat

ECO BABY 5D MAIN PARTNERS

ECOGRAFIA 5D D'ALTA QUALITAT

UN RECORD

PER A TOTA LA VIDA

Gaudiràs veient al teu nadó

en un ambient càlid i relaxat

L’ECOGRAFIA 5D O ECOGRAFIA EMOCIONAL

Un moment emocionant i inoblidable per als pares

Què és l’ecografia emocional o ecografia 5D HD Live?

Les ecografies 5D HD Live també conegudes com a ecografia emocional genera un moment íntim entre els pares i el nadó, podent veure la careta d’aquest; malgrat estar encara dins de la panxeta, aquesta nova tecnologia suposa un avenç en relació a l’ecografia 4D, obtenint nitidesa, resolució i realisme dels trets facials que genera uns llaços més forts i un moment emocionant i inoblidable per als pares.

Les ecografies 5D HD Live no substitueixen les ecografies 2D, ja que aquesta és diagnostica, però, la unió de les dues ecografies es complementen aconseguint un major control i un avenç en la cura prenatal.

L’ecografia 5D Girona emocional està desvinculada de qualsevol diagnòstic mèdic, és a dir, no es dóna informació de pes ni mides del nadó, aquestes sessions estan pensades per poder gaudir sense presses de veure el nadó de manera relaxada i sense pressions en un ambient càlid i acollidor.

La nostra finalitat i objectiu és que al fer memòria d’aquesta experiència se’t dibuixi un somriure a la cara que no hi hagi manera de fer desaparèixer. Per això hem creat un entorn que te cura dels detalls i una atenció que fará que us sentiu como a casa. Les sessions es realitzen en una sala ambientada i pensada per a la major comoditat i comfort per als pares i fins i tot per als familiars i amics que desitgin acompanyar-los en aquests moments tan emocionants, especials i únics.

Conèixer el nadó sabem que pot ser una experiència única, és per això que al nostre centre veuràs el teu nadó per primera vegada concentrant-nos en oferir-te la millor experiència d’usuari possible.

Raons per experimentar aquestes ecografies:

  • Podem donar-te l’oportunitat d’escoltar els seus batecs al final de la sessió.
  • Veuràs el cos i la cara del teu nadó amb una nitidesa sorprenent. A més, degut a la major qualitat de l’imatge 5D HD Live, tindràs la possibilitat de saber el sexe del teu nadó sempre i quan es deixi veure.
  • Ens prenem el temps necessari. En contraposició a les visites de seguiment prenatal, on es realitzen les ecografies 2D i solen tenir un marge de temps més curt. Amb nosaltres pots estar tranquil·la, observar, sorprendre’t i deixar que flueixi la connexió. Concertaràs una cita per realitzar l’ecografia emocional amb una duració determinada suficient per a obtenir l’imatge de millor qualitat i podràs emportar-te aquest record amb tu posteriorment.

L’embraràs està ple de moments inoblidables i la possibilitat de poder conectar amb el teu futur nadó i la satisfacció que se sent serà un d’aquests moments.

Per poder oferir-te aquests moments màgics amb el teu nadó fem servir els últims avanços en tecnologia, es tracta del ecògraf Voluson E6 HD LIVE de GENERAL ELECTRIC, és el sistema més evolucionat del mercat de funcionament digital.

Les ecografies 5D HD Live es realitzen mitjançant una sonda d’aplicació abdominal utilitzant el transductor de banda ampla volumètrica 5D en temps real, aparell més eficient i que emet ultrasons i ones de més alta freqüència i de diversos angles, adquirint continus volums i permetent capturar la imatge i obtenir més qualitat i visualització del nadó. Ens ofereix la possibilitat de visualitzar imatges de gran nitidesa en pocs segons.

Destaquem com a millores adquirides amb anteriors sistemes, l’augment de la resolució lateral, la reducció de soroll (elements visuals que dificulten la definició de la figura del nadó) i un contrast més gran entre teixits i estructures en una ecografia 5D Girona.

En definitiva, l’eina HD Live ens proporciona un augment en la percepció afavorint el realisme i gaudint d’una connexió única amb el nadó més autèntica.

Amb el nostre equip mèdic la teva ecografia tindrà una alta definició, gran nitidesa i realisme. Però cal tenir en compte que una ecografia 5D Girona no es pot fer en qualsevol moment de l’embaràs, aquí us ensenyarem quin és el millor moment per fer una ecografia al nostre centre mèdic. Obtingueu la millor experiència d’usuari.

Un moment únic i irrepetible

Estaràs més a prop encara del teu nadó perquè veuràs la seva careta i expressions

Podràs veure si badalla, el seu somriure, els seus gestos…

TESTIMONIS

“Un moment indescriptible”

Enhorabona pel teu embaràs!

Des d’Ecobaby volem que visquis la millor experiència d’usuari en venir a veure el teu nadó a la teva ecografia 5D Girona. Posem especial atenció a cada detall perquè t’emportis les millors fotos del teu nadó. Sabem que veure per primera vegada el teu nadó ha de ser una experiència inoblidable, i nosaltres ens encarregarem que sigui per mitjà de la teva ecografia 5D Girona.

Escolta el batec del cor del teu nadó amb els acompanyants que vols, t’oferim observar el creixement del nadó, explora els nostres diferents serveis per conèixer el sexe del teu nadó amb imatges i vídeos. Aconsegueix una imatge prenatal del teu nadó amb el nostre equip d’última tecnologia i emporta’t un record inoblidable.

Observa la vida del teu bebè amb totes les fotos i vídeos que et facilitarem amb les nostres ecografies d’alta qualitat, també revisa els nostres paquets perquè vinguis amb el nombre d’acompanyants que vulguis dins del permès.

Gaudeix del teu eco pack, eco natal, o eco deluxe, amb imatges del teu nadó com mai abans havies pogut veure com la de la careta del nadó.

Si el teu bebè no es deixa veure...

De vegades pot passar que el nadó es trobi en una posició que compliqui prendre una bona ecografia 5D Girona. No et preocupis per això, alguns dels nostres paquets inclouen una repetició de l’ecografia 5D Girona perquè te’n vagis a casa amb una fotografia clara del teu nadó, conèixer el teu nadó a la primera foto que se li fa és una cosa màgica. Amb una ressò 5d podràs veure el teu bebè i els trets facials del fetus en alta definició.

És important destacar que les nostres ecografies, gràcies al programari de processament de volums no determina la quantitat de líquid amniòtic. No t’has de preocupar perquè el cordó umbilical pugui tapar el teu nadó. Coneix el nostre centre ecografies 5D per anar fent seguiment a les setmanes d’embaràs i veure el cos sencer del teu nadó.

Clínica d'ecografies

Les nostres ecografies no contenen un diagnòstic prenatal, et mostrem com obtenir imatges de la cara fetal del teu nadó en alta resolució, demana cita per fer una ecografia, tenim el millor servei d’ecografia de tot Barcelona. El nostre objectiu és donar-te el millor servei i la millor experiència de navegació perquè puguis veure el cos complet i la mida del nadó en aquell moment d’una forma completa i personalitzada mitjançant fotos vídeos i imatges tridimensionals.

Amb la nostra ecografia podràs veure el sexe del teu bebè al preu més econòmic de tot Girona, tenim diversos tipus d’ecografies i la majoria dels nostres packs et porten una canastreta de regal. Aconsegueix millors imatges del teu bebè, no fem una ecografia convencional, i si el teu bebè no es deixa veure repetim la sessió per veure imatges millors del teu bebè.

Visita al nostre centre, us donarem una visió diferent setmana. Pots tornar amb la teva família perquè puguis descobrir per primera vegada la careta del teu nadó, ho veurem tocar-se la cara, les nostres màquines tenen un processament de volums que dóna una alta qualitat perquè així puguem reconèixer el seu rostre i faccions, així veiem que el teu beu cada dia ocupa més espai i com es pot cocar la cara somriure badallar. Als nostres centres podem realitzar l’estudi per detectar malformacions o qualsevol altre factor en els nostres pacients que pugui perjudicar el nadó, mitjançant tècnica i un bon rendiment dels especialistes et podem assegurar la salut del nadó.

Amb una ecografia 5D podràs veure dins del líquid amniòtic tamany del nadó i tocar-se la cara somriure i demés expressions.

El nostre centre d’ecografies eco baby girona no és un hospital, però sempre busquem millorar l’experiència d’usuari, tenim una galeria al nostre lloc web on podeu veure tot el nostre centre i cercar informació sobre els avantatges que us proporcionem a l’hora de la realització d’ecografies, les nostres ecografies no fan servir tècniques de diagnòstic. A diferència d’altres cliniques ecografia la nostra brinda una cura especial i una excel·lent atenció a tots els nostres clients, no brindem serveis mèdics ni proves diagnòstiques però fem que visquis una experiència única en descobrir el sexe del teu nadó o t’ensenyem molt detalladament els trets facials del teu petit.

Fotos en paper fotogràfic
El nostre centre d’ecografies no lliura fotos en paper fotogràfic, però podràs veure de forma nitida la cara del teu bebè i estructures fetals en moviment. Un diagnòstic prenatal permet fer valoracions del benestar del fetus i la funció placentària, així com repassar la morfologia fetal prèviament estudiada. Amb un ressò 5D obtenim complexes reconstruccions tridimensionals bàsiques de seguiment de l’embaràs.

El nostre servei al centre d’ecografies et donarà una imatge del nadó en alta resolució, les nostres màquines professionals ens permet veure un processament de volums molt més real amb tons d’ombres que donen un aspecte realista resolució més gran i més nitidesa. Aconsegueix una imatge del nadó de més resolució més nitidesa. Al nostre centre podràs aconseguir una imatge del nadó de més resolució més nitidesa i més qualitat amb tot luxe de detalls.

Call Now Button
× Whatsapp